Upisi

Obavijest o useljenju – šk. g. 2022./2023.

DRUGI UPISNI JESENSKI ROK 2022. / 2023. 

Čestitamo svim učenicima koji su ostvarili pravo upisa u ljetnom roku.

Za jesenski upisni rok ostalo je  11 slobodnih muških mjesta, a za djevojke su sva mjesta popunjena i ta brojka iznosi 0

PRIJAVE KANDIDATA predviđene su za 28. kolovoza 2022. g. elektroničkim putem (online) preko mrežne stranice Informacijskog sustava prijava i upisa u učenički dom (kao i za prethodni upisni rok):  https://domovi.e-upisi.hr/ 

PRVI – LJETNI UPISNI ROK 2022. / 2023.

OBAVIJEST:

Konačna ljestvica poretka učenika koji su ostvarili pravo upisa u UD Novi Zagreb formirana je i dostupna na poveznici: domovi.e-upisi.hr 

VAŽNO: Savjetujemo roditelje i učenike koji su ispod crte za pravo upisa u naš dom (59 je konačan broj upisa za dječake i 39 za djevojke – uključujući i ta mjesta) da pratite pomicanje ljestvice poretka sukladno izmjenama i prvotnim odabirima upisnika!

Ukoliko ste ostvarili pravo upisa ovjera ugovora za upis u Učenički dom Novi Zagreb bit će u razdoblju: 18. i 19.07. 2022. (ponedjeljak i utorak) od 9.00 – 15.00h!

NAPOMENA: Učenici koji su ostvarili pravo upisa nisu obvezni doći na ovjeru ugovora u pratnji roditelja/skrbnika, no barem jedan roditelj/skrbnik tj. potpisnik istog jest.

Pri dolasku na ovjeru ugovora molimo Vas da ponesete popunjene privole, izjave i zdravstveni upitnik (obrasci dostupni niže pod rubrikom – Obrasci za upis), te potpisanu Upisnicu u Učenički dom Novi Zagreb (dostupnu na mrežnoj stranici na kojoj ste i obavili upis: domovi.e-upisi.hr) i liječničku potvrdu o nepostojanju kontraindikacija za smještaj u učenički dom. 

Također, molimo Vas da popunite i naš online obrazac dostupan na sljedećoj poveznici: ONLINE OBRAZAC: PODACI O UČENIKU

Obrasci za upis:

Čestitamo učenicima koji su ostvarili pravo upisa, veselimo se vašem dolasku!

Objava (eventualnih) slobodnih upisnih mjesta za jesenski upisni rok bit će  20. 7. 2022.

 

Poštovani učenici i roditelji,

Obavještavamo vas da će se prijave za upis učenika u učeničke domove u školskoj godini 2022./2023. podnositi i provoditi elektroničkim putem (online) preko mrežne stranice Informacijskog sustava prijava i upisa u učenički dom:  https://domovi.e-upisi.hr/ 

Sve obavijesti o načinu i rokovima prijava, potrebnoj dokumentaciji i slično pročitajte iz Odluke koja se nalaze pri dnu ovog teksta, te uskoro i u dodatnim informacijama koje će biti dostupne na ovoj mrežnoj stranici.

Naglašavamo kako Učenički dom Novi Zagreb ima 98 slobodnih mjesta od čega je 59 rezervirano za mladiće, a 39 za djevojke. 

Natječaj za prijam učenika u učeničke domove u šk. godini 2021. / 2022. :

Odluka za prijam učenika u učeničke domove u šk. godini 2021. / 2022. :

Ljetni upisni rok za šk. 2022./2023.